bujo inspo

by - 05 januari


Gelukkig Nieuwjaar. Moge 2018 prachtig worden. Práchtig! Speciaal daarom, schrijf ik nog eens iets hè. Ach. Go with the flow. Mijn nieuwjaarsresolutie(s)? Get out of that comfort zone. Schrijf nog eens iets, Elena!

Het ziet er allemaal nog heel leeg uit natuurlijk, maar dat vul ik nog wel op. Ik héb het feitelijk al ingevuld, maar het is momenteel zeventien over twaalf, dus het licht werkt niet echt mee voor foto's. En mijn energie ook niet, trouwens.
Ik heb anderzijds wel heel veel zin om dit artikel online te smijten. Het is echt fijn om nog eens met mijn vingers over die letters te dansen. Mét een dóél. Fíjn.

(Ik erger me er trouwens VRESELIJK aan dat die gele sticker niet helemaal vastplakt zoals het hoort. AAAH!!!)


Ooh, zie je dat? Sept. Not so fast. Blij gezichtje. FEBRUARY. Domme foutjes. Het maakt écht niet uit. Ik maak ze ongetwijfeld nog wel eens. Maar ik let erop. Als ik eraan denk. Dan let ik erop.


Ja, ik, de perfectionist, ben al tevreden over hoe mijn 2018 bullet journal eruitziet. Er zijn stiekem wel een paar pagina's waarbij ik dacht: 'Nee, net niet.' En die laat ik natuurlijk niet zien. Ssst. Dat zeggen we er niet bij. Oeps!


Wat zijn jouw voornemens voor het nieuwe jaar?

Heel veel liefs.

You May Also Like

15 reacties

 1. Ik zou zo graag een bullet journal bij willen houden.. maar ik heb daar geen geduld voor of ik vergeet het haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind zelf het 'maken' het leukste aan het hele bullet journaling, haha. Het echt gebruiken is voor mij meer een manier van opvulling en motivatie om dingen te doen.

   Verwijderen
 2. Wat doe je het toch telkens weer super mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Ik ben zelf ook begonnen met een bullet journal dit jaar en ik vind het zó leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! En oh wat fijn! Ik haal ook altijd zoveel inspiratie en motivatie uit het bekijken van andere bullet journals.

   Verwijderen
 4. waaauwieee!! wat heb je een prachtige bullet journal! zo knap gedaan, jouw calligraphy is echt heel mooi <3 dit geeft mij ook inspiratie om mijn bujo te gaan gebruiken... perfectionist struggles!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jou BulletJournal is echt mega mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er zo leuk uit! Lijkt mij ook wel tof om te doen, maar ik ben ook veel te perfectionistisch voor zoiets

  BeantwoordenVerwijderen