ElenaHallo! Mijn naam is Elena.

Ik ben zo'n typische 15-jarige die de helft van haar vrije tijd achter het scherm spendeert. Maar gelukkig zit die andere helft vol creativiteit, muziek en gekkigheid. Gekkigheid, wat een leuk woord.

Ik speel piano en ik volg voordracht- en dramalessen. Ik kom trouwens ook wel eens buiten; wekelijks ga ik naar de scouts.
Natuurlijk ga ik ook gewoon naar school. Ik zit momenteel in het vierde jaar Latijn-wiskunde.

Mijn lievelingskleur is bosbessenyoghurtpaars (hoewel ik okergeel en old-skoolroze ook prachtig vind) en ik heb een onverklaarbare liefde voor geiten. Ik hou ook van domme feitjes waar je niks aan hebt trouwens.

Ik startte al heel vroeg met bloggen. Op mijn 9de startte ik mijn eerste blog waarop ik zelfgeschreven verhaaltjes en gedichtjes postte. Ik vond het superleuk om die helemaal in te richten zoals ik het zelf wilde.
Later richtte ik mijn eerste lifestyle-blog op en er volgden er nog wel een paar. Het probleem met mij was dat ik het vooral leuk vond om voor de website een mooie lay-out te verzinnen en mij te verdiepen in de codes. Eind 2016 stopte ik opeens met mijn vorige blog. Ik blogde daar toen al meer dan een jaar, dus ik hield het best al even vol. Ik liet opeens niets meer van me horen, puur omdat ik geen inspiratie of zin had om te schrijven.
Maar ik kreeg uiteindelijk toch weer zin om te bloggen, net zoals ik dat altijd aan de hand had met mijn vorige blogs. Ik wilde een frisse start, het van het begin af aan goed doen. Dus toen kwam Elenadewy, en hier ben ik nog steeds!

Er valt verder niet veel over mij te zeggen. Als je meer wilt weten over mij, moet je gewoon even rondneuzen op deze blog. Want alles wat ik hier deel is 100% Elena, hier vind je alles waar ik van houd.

Veel plezier met lezen en veel liefs,
Elena

Share
Tweet
Pin
Share